Activiteiten Trade & Sales

Er staat veel te gebeuren in de maanden november en december. Zo zijn we aanwezig op WTM, wordt er een site inspection voor Art Cities Reizen georganiseerd, zullen er via het NBTC Belgische reisagenten naar Brabant komen en vindt er begin december een 4-daagse site inspection plaats met Eurobus voor Duitse busondernemers en reisorganisaties. Onderstaand een toelichting op deze activiteiten.

Beurzen - November:

GEM / ETOA - Londen:
op 4 - 5 november worden in een speeddate sessie 15 - 18 afspraken gepland met de grote internationale reisorganisaties, busondernemers, incoming operators en online platforms. 

WTM - Londen: 
Samen met alle Brabantse alliantie partners beschikken we van 7 t/m 9 november over een eigen tafel in het NBTC Holland Pavilioen. Tijdens deze een na grootste Europese trade beurs komen we in contact met internationale reisindustrie. 

Site inspections - november & december:

DU - Art Cities Reizen:
Van 17 - 20 november wordt vanuit themajaar 2017 M2DD 4 daagse site inspection georganiseerd. Naast Brabant wordt ook Den Haag, Utrecht en Amersfoort aangedaan. Bezocht worden Glow, Rietveld locatie Bergeijk, het atelier van Piet Hein Eek, Museum De Pont en is er een presentatie over alle activiteiten die er in 2017 plaats vinden. 

BE - NBTC Reisagenten:
NBTC maakt op 18 november met een 12 - 15 tal Belgische TO's een ronde door Nederland waarbij ook enkele Brabantse leisure locaties worden aangedaan. Momenteel wordt in overleg het programma samengesteld.   

DU - Eurobus:
Samen met de Efteling organiseren we 6 - 9 december een site inspection waar er 25 - 30 Duitse busondernemers / reisorganisaties de belangrijkste leisure highlights van Brabant worden getoond. Onze belangrijkste tradepartners kunnen op 7 december kennismaken met de deelnemende busondernemers tijdens een Speeddate workshop in het NoordBrabants Museum. aansluitend is er een gezamenlijk walking dinner door de binnenstad van 's-Hertogenbosch. 

BE - VTB Kultuur:
Op 18 december is er een site inspection waarbij er 40 voorzitters en actieve leden een introductie krijgen over de activiteiten die er tijdens het themajaar 2017 M2DD plaats vinden. 

 

 

 

 

 

 

Stay up to date

Stay up to date on the highlights and hotspots of North Brabant and subscribe to our newsletter!